About .it

Reklamebureau.it is een ervaren communicatiebureau voor profit als non-pofit, B2B en B2C. Bij .it zijn we gewend conceptueel te denken en zijn we sterk in vormgeving en content. Langdurige relaties onderstrepen de tevredenheid van onze accounts. Wij weten uit ervaring wat wel kansrijk is en wat niet en durven ver te gaan om onze klanten te laten opvallen. Dat wij hierdoor af en toe de media halen, nemen we op de koop toe. We hebben veel ervaring in design, local store marketing, interne communicatie, strategische communicatieconcepten en video content.

 

Designs

.We make it

Creatie van beeldmerk, huisstijl en vormgeving van communicatiemiddelen of een complete onderscheidende uitstraling voor jouw bedrijf. .it heeft voor veel bedrijven in Nederland de beeldmerken ontworpen en deze naar complete huisstijlen doorvertaald.

Concept

.We create it 

Een goed idee verdient een onderscheidend communicatieconcept. Wij laten zien wie je bent en bedenken hoe jij onderscheidend kan communiceren. Van idee naar ontwerp en tot campagne, ons werk dringt door tot jouw doelgroep.

Video’s

.We shoot it
  • Video voedt dagelijks de contenthonger van vele consumenten. Voor deze Contentmarketing wordt video steeds vaker als communicatiemiddel gebruikt. Onze ervaring in de productie en realisatie van videocontent en onze kennis van sociale media en webontwikkeling maakt ons een creatieve partner.

Websites

.We build it
  • Als grafisch ontwerpers kunnen wij als geen ander het verhaal van jouw organisatie vertalen naar een strak ontwerp en een gebruiksvriendelijke website. Je website maakt deel uit een totale merkbeleving. Bij .It ontwerpen we websites met een eigen karakter en de beste gebruiksvriendelijkheid.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!